Інформація про табір у Володарці.

2016-06-21

/Files/images/1466415749.jpg

Група обдарованих дітей із Яготинського району Ведутенко Ілона, Мельницька Богдана ( учениці Двірківщинського НВК «ЗОШ I-III ступенів- ДНЗ (ясла-садок)» ) та Кузьміна-Зубова Катерина, Якушко Альона (учениці Супоївського НВК«ЗОШ I-III ступенів- ДНЗ (ясла-садок)» ) з 13.06.2016 по 19.06.2016 року перебували у Володарській загальноосвітній санаторній школі-інтернаті I-III ступенів, де брали участь у

обласних профільних навчально-тренувальних змінах.

Це була фізико-математична зміна. Наш загін мав таку назву «Протони».

Наш девіз: «Протони завжди позитивні». Наша речівка: «Ми зарядимо вас позитивом». Разом із нами відпочивали діти із Київської та Луганської області.

Кожен день у санаторії був незабутній.

Перший день у таборі був день знайомств: нам роздали бейджики, на яких ми мали написати свої імена, або імена, якими ми б хотіли, щоб нас називали.

Другий день був днем відкриття І зміни, на яку до нас завітав фіналіст програми Х-фактор. Також в цей день ми повинні були пройти психологічний квест, який складався з 5станцій: «Зірковість», «Особливості», «Професії», «Цінності», «Обдарованість». На кожній станції в нас було певне завдання, яке ми мали виконати за певний час. Наприклад, на станції «Професії» ми мали придумати і намалювати професії, без яких в майбутньому ми не могли б обійтися.

На третій день ми поїхали в один з найкрасивіших парків світу, який знаходиться в Умані - Софіївський парк. Також ще була гра «Хто перший?» - це гра, в якій дівчата змагаються з хлопцями, хто головніший. У цій грі виграли дівчата.

Четвертий день був не менш цікавий – у нас були лекції, які проводили викладачі університету ім.Т.Г.Шевченка та педагогічного інституту ім.М.Драгоманова. Також ми були на процедурах в соляній шахті. Цей день також був днем патріотів і ми проходили цікавий квест, в якому були дуже цікаві завдання. Наприклад, одне із завдань було намалювати український рушник або затанцювати український танець. Також в цей день в нас був флешмоб, на якому ми танцювали танець «Гречаники».

На п’ятий день нам проводили цікаві лекції, а також єврофест. На цьому фесті кожен загін мав отримати певну країну і підготувати концертний номер, на якому ми мали продемонструвати свої вокальні або танцювальні здібності.

Шостого дня були спортивні змагання та конкурс «Розумна пара».

Сьомий день - це був день закриття зміни. У цей день найактивнішим і найталановитішим дітям вручали оскари. І ввечері з нагоди закриття зміни всі загони зібралися біля вогнища. Нас зустріло літо теплом людських сердець і незабутніх вражень. Бажаю всім гарно відпочити.

Учениця 9 класу Двірківщинського НВК

«ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ(ясла-садок)»

Ілона Ведутенко

Кiлькiсть переглядiв: 192

Коментарi