• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Інформаційна відкритість
  • Новини
  • 15 лютого на базі Двірківщинського НВК «ЗОШ I-III ст. – (ясла-​садок)» Яготинського району відбувся практичний семінар вчителів початкових класів з теми «Формування образного мислення, художньо-​естетичної культури молодих школярів».

15 лютого на базі Двірківщинського НВК «ЗОШ I-III ст. – (ясла-​садок)» Яготинського району відбувся практичний семінар вчителів початкових класів з теми «Формування образного мислення, художньо-​естетичної культури молодих школярів».

2017-02-15

/Files/images/DSC02272.JPG

15 лютого на базі Двірківщинського НВК «ЗОШ I-III ст. – (ясла-​садок)» Яготинського району відбувся практичний семінар вчителів початкових класів з теми «Формування образного мислення, художньо-​естетичної культури молодих школярів».Педагоги мали змогу спостерігати на уроці образотворчого мистецтва, який провела Ярослава Олександрівна Калінкіна, за розвитком у дитини якості творця, художника, які стануть у пригоді у майбутньому житті та за нетрадиційними розвивальними техніками. Вчитель вміло використала форми і методи для досягнення мети уроку: художньо-​естетичного мислення, стимулювання творчого потенціалу особистості.Також присутні мали змогу відвідати виховний захід до свята Стрітення «Рідну землю, де живем Україною зовем», який підготувала Алла Петрівна Омельяненко. Організаторам свята вдалося донести до слухачів милозвучність і багатство рідної мови, шанобливе ставлення до традицій українського народу та збереження віковічних надбань.
Вчителями школи було оформлено виставку дитячих малюнків до свята зустрічі Зими з Весною «В двобої хто переможе, той панувати зможе».

Кiлькiсть переглядiв: 73

Коментарi