Турнір "Супер ліга"

2017-12-06

Відзначаючи День Збройних Сил України,6 грудня у Двірківщинському НВК відбувся відкритий турнір Ліги Супер UA з футболу «Казкова родинна ліга», у якому взяли участь родинні команди учнів 1-го та 2-го класів:

«Супер» (1 клас)

«Смайлики» (1 клас)

«Кока-кола» (2 клас)

«Живчики» (2 клас)

Під гучну підтримку вболівальників, команди у складі: «головного тренера» (учня), «капітана» (братика), «президента»(мами) та «представника команди» (вчителя) завзято змагалися, виконуючи голи у ворота суперника.

Розігравши призи, які представив спонсор турніру Ільницький Олександр Данилович з м. Нововолинська, директор школи Литвиненко Тетяна Володимирівна привітавши призерів та переможців турніру, вручила кожному з гравців горнятко з пам’ятними логотипами турніру.

І місце – команда «Смайлики» (сім’я Шевченків де найменшого гравця- «головного тренера»-звати Андрій Шевченко)

ІІ місце – команда «Супер» (1 клас),

ІІІ місце - «Живчики» (2 клас)

А завершився турнір розіграшем, хто з учнів школи може вважатись «козаком-характерником». Всі бажаючі, із зав’язаними очима, пробивали м’яч у ворота.

За перемогу у конкурсі учень 2 класу отримав особливий приз - горнятко з портретом та цитатою Івана Сірка.

Так на високій емоційній ноті, отримавши задоволення від рухової активності, дружньої підтримки та присмаку спортивної боротьби, учасники та вболівальники турніру залишили спортивний зал з надією, що такі змагання і надалі будуть проводитись на батьківщині уславленого футболіста Андрія Шевченка в селі Двірківщина.

/Files/images/shkola/K25_20171206_143127.jpg

/Files/images/shkola/K25_20171206_142434.jpg

/Files/images/shkola/K25_20171206_142558.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 98

Коментарi