• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Інформаційна відкритість
  • Новини
  • 22 квітня 2016 року у відкритому міжнародному університеті розвитку людини «Україна» відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Україна – козацька держава».

22 квітня 2016 року у відкритому міжнародному університеті розвитку людини «Україна» відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Україна – козацька держава».

2016-04-22

/Files/images/6 травня 1.jpg

/Files/images/рисунок42.jpg

Не стане Україна на коліна, якщо у нас козацький дух живе!

Людина без національності – як дерево без коріння: воно всохне. Ми повинні пам'ятати свою історію, цінувати свій народ. Україна завжди асоціюється з Т.Г.Шевченком, козацтвом. Нам треба утверджувати козацький дух, адже з козацькою ідеєю ми непереможні.

Представники різних регіонів України прагнули зрозуміти минуле, усвідомити сучасне та спроектувати майбутнє нашої держави України. Завідуючі дитячими садками, директори шкіл, учні, представники вищих навчальних закладів та козацьких осередків ділилися досвідом роботи з організації виховної роботи в дитячих садках, школах, розкривали невідомі сторінки із життя козацьких ватажків, ділилися результатами наукових досліджень української історії.

Від Яготинщини на конференції виступили директор Двірківщинського НВК «ЗОШ І – ІІІ ступенів – ДНЗ(ясла-садок)» Литвиненко Т.В. та учениця 9 класу Огієвич Ірина. Отаман Двірківщинської Козацької Республіки Ірина детально розповіла про напрямки, структуру та діяльність шкільної Козацької Республіки, яка діє в школі вже 24 роки. Огієвич Ірині вручили сертифікат, який засвідчує участь учениці у Всеукраїнській науково-практичній конференції учнівської та студентської молоді, а директор навчального закладу Литвиненко Т.В. отримала Подяку із рук крайового отамана Київщини, генерал-хорунжого Українського козацтва Панасюка Валентина Федоровича.

З давніх-давен людям відомо: «Дерево життя» - це гілочка, на якій ростуть три листочки. Перший листочок – символ минулого, другий – сучасного, третій – майбутнього. Зображення «дерева життя» зустрічається на каменях далеких часів і свідчить про те, що люди в сиву давнину знали про нерозривний зв'язок «трьох листочків». Козаки Двірківщинської Козацької Республіки плекають свою гілочку нашого великого, давнього дерева, що зветься Україна!

/Files/images/B612_20160422_135831.jpg

На світлині генеральний писар Українського козацтва Опанащук Віталій Степанович із ученицею 9 класу Двірківщинського НВК «ЗОШ І–ІІІ ступенів – ДНЗ(ясла-садок)» Огієвич Іриною

Кiлькiсть переглядiв: 37

Коментарi