• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Інформаційна відкритість
  • Новини
  • 21 лютого із нагоди святкування Міжнародного дня рідної мови в Двірківщинському НВК відбулася зустріч з поетесою Оксаною Василівною Розум (Неграш). Вона ласкаво відгукнулась на запрошення провести літературну зустріч із учнями школи.

21 лютого із нагоди святкування Міжнародного дня рідної мови в Двірківщинському НВК відбулася зустріч з поетесою Оксаною Василівною Розум (Неграш). Вона ласкаво відгукнулась на запрошення провести літературну зустріч із учнями школи.

2017-02-21

/Files/images/письменниця.jpg

МОВА

Оспівана піснями, солов’їна!

Ти різна в безлічі раїн,

тобою плаче і сміється Україна,

тебе цінують в безлічі країн!

Встаеш веселкою, дзвениш як той кришталь

і плачеш срібними дощами!

Ти наша вічна і незрима пектораль,

ти ніжність із колиски мами!

Ти, як зерно засіяне в ріллю,

ти житом проростаєш в полі,

ти біль і сповідь, навіть журавлю,

встаєш як сонце в кожній долі!

І гріх тому, хто вже тебе забув!

Хто вирвав легко з свого серця!

А хто цього ще досі не збагнув…

колись у нього серце розірветься!

Оксана Розум, 21 лютого 2017 рік

21 лютого із нагоди святкування Міжнародного дня рідної мови в Двірківщинському НВК відбулася зустріч з поетесою Оксаною Василівною Розум (Неграш). Вона ласкаво відгукнулась на запрошення провести літературну зустріч із учнями школи.

В актовій залі школи зібралися шанувальники її творчості. Більше години усі присутні із захопленням та завмерлими подихом слухали Оксану Василівну, яка причарувала слухачів своїм справжнім самобутнім талантом.

Зустріч із поетесою пройшла в теплій, дружній атмосфері. Оксана Василівна спілкувалася з аудиторією, розповідаючи про себе та свою творчість та заряджаючи своєю енергією і оптимізмом присутніх, відповідала на запитання, читала свої поезії. Її твори виховні, етичні, сентиментальні, залишають місце читачу для роздумів. Це теми любові, самотності, співпереживання, розуміння любові в найвищому значенні цього слова.

Майстерне авторське читання не залишило в залі байдужих слухачів. Воно дарувало і радість, і сльози, і найбільше трепетне переживання душі. В кінці зустрічі присутні щиро подякували Оксані Розум за її творчість.

Після закінчення зустрічі гостя ще поспілкувалася із учнями школи, яким надовго запам'яталась така непересічна та харизматична особистість.

Кiлькiсть переглядiв: 38

Коментарi